Hej alla!

Nu sitter jag i study hall och "pluggar".
Igar va shopping dag med tjejerna och Ryota fran Japan kom med oss! Jag fick antligen lite shopping done for mig sjalv! Min favorit affar Buckle blev malet och jag kopte en massa bade till mig sjalv och lite juliklappisar :)
Det ar sa kul att jag ahr sa manga olika nationaliteter com kompisar (: Nar en narmaste kompisar, forrutom amerikanarna, ar finska, franska och ryska och den senaste veckan va jag mycket med den tyska tjejen med sa kanner jag att jag har uttokat mitt vokabular i en massa nodvandiga fraser :) Oh Speciellt finska. Aliisa kanske inte haller med men jag ar nastan flytande nu :) tihi

Nu are dags o dra kanner jag (:

Tack en massa Misan o mamma. Jag ska forsoka bota hemlangtanen haha och det ar fett najs med byra ;)

Hoppas allting ar fantastiskt med er! Jag har skickat ivag presenter till er och jag hoppas de kommer fram i tid :)


Mary did you know that your baby boy will one day walk on water?

Idag har varit en super dag! Skolan va skola så det va inget speciellt, jag stannade efter lite senare för att träna inför CDE tävlingen imorgon. Vi ska upp tidigare imorgon för att ta bussen till nått ställe där vi ska tävla. Vi måste ha official clothing, vilket jag inte har något av. Hoppas de inte stänger av mig. Inte för att jag tror att jag kommer göra särskillt bra ifrån mej i the multipelchoice delen så jag kommer nog inte att få tävla. Men om jag hade fått göra att känna igen arterna och raserna så hade det gått jättebra för mig... Ush!
Åh ja. CDE vet jag inte rikitigt vad det står för men det är karriärsförberedande och jag valde Small Animals vilket är väldans intressant men jag tycker inte om alla vetenskapliga termer och sånt. bla bla bla

Idag efter CDE träningen så kom jag hem och tog en liten tupplur sen väckte Ron mej och sa att det va mat. Broccoli och ost soppa från Taste Of Scandinavia ;) och ciabatta bröd ;) tihi jag vet fab! Och under middagen fick jag reda på att de har en byrå till mej. SÅ NU HAR JAG EN BYRÅ! Hela kvällen gick åt att städa rummet och göra om lite! Så nu är rummet långt ifrån stökigt måste jag säga och snart kommer det fina bilder på mitt fin fina rum :)

Har haft det så himla roligt de senaste helgerna! Jag är så glad att jag har mina vänner! Imorgon blir det YFU julfest för alla Area Repparna och vi vet alla vad det betyder.. Japps. It's gonna be awkward! hehe. Ja jag o de andra ungdommarna får väll hålla oss i det bakre rummet och chilla där :P

Jag har börjat känna hemlängtanen nu, jag vet inte riktigt varför men vi får se hur det här spelar ut sig.

Nu ska jag nana! Puss o kram!!


Boyfriends aren't supposed to be nice! - Shery

- Total tystnad -

Whaaaaat? - Everyone else


Yearbook class

Nu sitter jag har i Yearbookclass och gor allting forrutom att hjalpa till. Sa blir det nar tre personer gor allting och resten av klassen gor annat.
Snart are Teen Lit class som ar min favorit. Vi har borjat lasa en bok nu som jag alskar! Vi fick den igar och jag har redan last ut den :D Jatte bra! Den handlar om en kille Nick som misshandlade sin flickvan och typ konsekvenserna av det. Hur bra som helst! Det kandes lite konstigt innan att lasa pa engelska men nu kommer det lika enkelt som att prata :)



Lingon = Svenskt

Vad e det för dg idag?
 E det en vanlig dag?
Nej det e ingen vanlig dag,
för jag åt svensk mat idag.
Hurra, hurra hurra!


Grattis på Födelsedagen pappa!


Pratade med pappa en stund idag :) Önskade honom en super födelsedag, även om dagen är typ slut nu haha. Saknar hemma en massa varje gång jag pratar i telefonen med någon från hemma. Den där mobilen är homesickness-maskin!

Nu tittar jag på en av mina favorit filmer Wild Child samtidigt som jag städar mitt välbejäntna rum! Rummet är nu nästan prydligt. Efter mindre än ett halvår här har jag mer kläder än jag har hemma och ingenstanns att förvara dem :/ kan inte bärga mig tills jag får en byrå så rummet inte behöver se ut såhär!! :P

Det finns ingen chans att jag inte åker till England höstlovet efter jag kommit hem! Denna filmen gör allting bara värre :P och Alex Pettyfer är HEET!


On the other side of a coin, there's a face
There's a memory somewhere that I can't erase
And there's a place that I'll find someday
But sometimes I feel like it's slipping away


Misä tapan sinut! Pokemon!

Så nu är jag tillbaka i bloggvärlden. En massa skojjigt har hänt sen sistånde och jag tror inte jag kan rabbla upp allting. Men sen sist så har jag haft Thanksgiving, som va superskojj! Marcys familj var urkul och jag kan inte bärga mig tills julafton eller dagen då jag träffar dem igen. Black Friday jobbade jag för Quinns morbror med att dela ut flygblad till de galna människorna som stod och väntade på att affärerna öppnar vid fyra, fem o sextiden.

Haft en massa skoj med Aliisa på sistonde med! Hela denna helgen så bakade vi pepparkakor, som inte alls blev som de skulle... haha.. så kul! Sen drog vi och såg The Blind Side. Så jävla bra! Gå och se den! Sandra Bullocks bästa roll någonsin!

Nu äre en ny tri i skolan och jag har en massa roliga lektioner! Första block är Yearbook, sen Teen Lit, sen World History efter det har jag Advisory. De bytade tider för vår advisory så jag har 2nd lunch vilket är förfärligt för jag blir så hungrig :( Det ända roliga med det är att jag har det med Aliisa :) så det är skojj. Idag och igår lärde jag mig en massa viktiga fraser på finska så som Misä tapan sinut! Så att om jag någonsin kommer till Finland så har jag en massa fraser så jag kan klara mig där :)

Haven't met you yet - Michael Buble

RSS 2.0