Stick out like a sore thumb

Idag av en superdag i skolan. Började dagen med att sova mej igenom 1st block, bli intervjuad i 2nd och titta på film i 3rd. Sen i och med att det är fredag så blev det 4th istället för lunch så vi gick till Brit Lit o gjordefördigt Are You a Romantic quizzet sen blev det discussion om Frankenstein och miss Ignorant började självklart dementera om att om hon va doktorn så hade hon dödat monstret för hon hade skapat honom och att det va hennes rätt.

Nu ska jag snart fixa mej i ordning för ikväll , det ska nog bli kul! Oh sen imorgon blire New Moon med girlsen!

Puss o Kram!

Hej alla!

Hejsan hejsan. Nu är jag tillbaka! Back in business better than ever!
Jo nu är allting bra igen. Jag är fullt frisk. Lite snuvig men inget annat. Idag va första dagen som jag inte varit på medicinoch jag mår superbra. Som ni kanske sett på min bilddagbok så äre en rejäl massa med piller jag tog flera gånger om dag och det gjorde verkligen att jag mådde kångt ifrån hundra. Men idag vettni så har jag haft en massa massa energi och vi hade en superkul dag!

Denna helgen va superkul! Fredagen drog jag, Aliisa, Quinn, Alex o Chris till MOA och hade en massa massa skojj!
Lördagen va YFUs utbytesstudent dag på MOA så vi hade det superskojj. det va verkligen hur kul som helst att träffa alla från alla länder. Träffade kära Madeleine från Sverige med! Skojj Skojj!

Maybe this time

Skolan va jobbig idag. Sov nästan ingenting inatt, mamma åkte in på operation för den grejen i hennes öra och jag blev orolig självklart så jag hade assvårt för att somna.
Sen på morgonen ringde Anna när jag hade Leadership och berättade att allting va okej och så. Jättekul att prata med henne igen. Känns bra att höra från hemma igen :)
Sen på Study Hall ringde mamma och självklart blev jag ledsen igen.
Sen resten av dagen så gick hela skolan fram till mej och gav mej en kram och sa att de hoppades att allting va bra. Till och med lärarna tyckre synd om mej. Så går det när man börjar gråta och går ut ur klassrummet i Amerika, efter tio minuter vet alla om det och så är alla supersnälla.

Efter skolan blev det en vända till Target där jag inhandlade lite smink, sharpies, hårfärg och köpte pennor och skrivbok till skolan.
Nu är det Vänner och Macbeth-läxa. Prov imorgon ju! :S

Puss o Kram alla!


Tisdag

Nu äre dags för mej att sova :)
Ligger o gör lite läxa o tittar på Seinfeld men nu är det verkligen dags att sova.
Är fortfarande sjuk men jag måste verkligen gå i skolan nu, har missat så mycket. Var ju borta från skolan i en hel vecka och med samma lektioner varje dag så blir det att man missar mycket.

Nu ska jag försöka bli lite bättre på att uppdatera bloggen. Hade helt enkelt inte orken till det innan.
Igår lagade jag svenska pannkakor till Ron o Marcy!



Och i söndags drog jag, Aliisa o Gabby o shoppade på kvällen sen blev det bio. The Men Who Stare At Goats!!! Den va bra den men jag måste säga att vissa grejer kunde va en massa bättre. Hade gärna velat veta om han verkligen va synsk eller vad det va som hände.

Puss o Kram!!

Sjuk

Förlåt att jag inte skrivit något på en vecka men jag ahr varit sjuk så jag orkade inte skriva något.
Har världens förskylning och nu och har stannat hemma från skolan och bara sovit sovit sovit :P
Imorgon åker jag nog till skolan om jag mår bättre men annars sa Marcy at:)t vi skulle ta med mej till en läkare så att vi kollar om det är mer än en förskylning.

Nu ska jag gå ur mitt rum och laga lite nudlar eller Mac n Cheese, är super hungrig!
Jag åt bara gröt till frukost

 

Bury me with my guitar and on the way to hell I'll play


RSS 2.0