Halloween!!

Idag äre Halloween!
Hoppas alla i Sverige har en superkul Halloween idag :)
Jag är jättespänd för min dag tror det kommer bli superskojj! Vet inte om det blir nån bio ikväll dock. Aliisa ändrade sig och skulle va med sin värdfamilj istället så jag stannar nog hos Quinn o tittar på skräckfilmer o äter godis!!
Ilsze pilse ska tävla imorgon bitti klockan 8, 9 svensk tid så alla måste hålla tummarna!!!

Nu ska jag ringa kära lilla Quinn och se hur dagens planer lyder!

Tjo svejs!!


nu äre natten

Ja nu är det dags att sova :)
Eftermiddagen blev att snacka med mamma ett tag :) och sen drog vi till Target där jag köpte lite accessoarer till morgondagens trevligheter :) och vitaminer köpte jag med både B och D man vill ju bli frick och stanna där.
Käkade vegetarisk hamburgare på en fancy restaurang som va ett utav de värsta jag ätit. Typ värre än gnocchin mamma... Mhm så dåligt.
Sen bar det av hemåt. Däckade nästan av i bilden på g hem men väl hemma prövade jag mina nya fynd o Marcy fotade :)



almost halloween!

Haha jag raderade precis hela detta inlägget och skrev om det på svenskan. Det börjar bli lite svårt nu att byta mellan två språk så här :P
Aja så idag va en jätte lång dag. Så jag har kännt mej sjuk typ i en vecka nu och jag sover liksom i sjuka mängder. Jag somnar vid fem tiden och vaknar mitt i natten och sånt.
Så jag och hela lägenheten bestämde att jag absolut inte fick åka till skolan. Men jag hade en massa grejer, en typ till varje ämne och så va det ju seminar today, och jag bestämde mej för att dra till skolan. Bara för att få reda på att alla mina projekt och de -> flyttat till måndag och min seminar (scrapbooking) är inställd. Så jag gick i skolan helt i onödan och jag som tyckte att jag va så duktig!! Fast mitt seminar blev Girls talk och då va jag i samma grupp som Quinn och Alyssa så det va super skojj :)
men första lektionen Leadership var väldigt kul. Vi tränar oss på att snacka inför folk så vi får göra typ How-To grejer. Så det blev en massa kuligt :) Xiana gjorde ätbar Play-dough med peanutbutter smak (urk?), Joleana visade hur man gjorde corsages (sånna som tjejer får på prom i alla filmer), Jenny visade hur man dekorerar en tårta och Eliza visade hur man viker napkins (kommer inte ihåg vad det heter på svenska förlåt!!) Jätte kul avbrott i det annars tråkiga Ledarskapslektionerna :P

Nu är jag hemma och vi ska snart till Target så jag kan köpa en galen massa av viaminer ochen tiara för min Halloweendräkt :) Letar efter en sån superbillig überplastig krona med texten Princess på och lila ludd :D Kommer bli så fett awesome!! Är så spänd för Halloween kommer bli så kul!

 

Jag tycker på himla synd om Alex, min kompis från Ryssland, som är sjuk i svininfluensan. Han bor med Quinn och Quinns bror är sjuk i det med :/
Jag, Quinn och Vlad från Frankrike ska ut och trick or treata imorgon och sen åker jag nog till Mall of America med Aliisa <3 (från Finland) och Chris (invandrare från Ryssland) och så ska vi se på skräckfilm!!!! Skulle vatt med Alex men sen gick han å blev sjuk. Ska nog dra med mej Quinnie till bion med :D

 

xxx


torsdag

Nu sitter jag i Study Hall igen och en kille som jag har två lektioner med gick fram till mig igen for att ge mej CDskivor med hans blandade favoritlåtar på. Igen.
Måste säga att det va roligt den första gången men nu har jag en liten hög i min gadrob och det är ju inte precis som det är bra musik haha.

Ush igår blev jag så besviken. Alla bra program som Big Bang, How I Met Your Mother, Glee har tagit hiatus nu i Halloween dagarna vilket betyder att jag letade som en galning efter kanalen som skulle visa mitt älskade program Glee igår men hittade det aldrig for det kommer inte tillbaka förns den 11 November :( Så hemskt!!

Somnade i soffan igår i reklamavbråttet innan utröstningen i America's Next Top Model så jag såg inte vem som blev utröstad :( Jag vaknade typ exakt tio över åtta. Självklart. Och jag va så trött så jag gick och la mej. :D

study hall

Nu sitter jag i study hall och pluggar lite journalistik. Jag har kommit pa att jag hatar journalism.
Verkligen. Alldeles for komplicerat..

Imorse vaknade jag tidigt och snoozade klockan laaange. Sen gick jag upp at frukost, sminkade mej och satte lite mousse i haret. kom pa att jag hellre sover langre och later haret vara lockigt an ga upp tidigare for att platta det. Latheten vinner.

Idag har jag varldens vark i fotterna av alla stallen..

Nu ar det dags att leta nyheter och skriva lite journalism

If I only could make a deal with God, to get him to swap our places.

trött som satan

Nu har jag vatt i skolan och det va över allt supertråkigt men jag måste medge att träffa alla kompisar igen efter O-term och så va super kul! Jag å Quinn hade så himlans kul i Brit Lit. Fast jag började bråka med en tjej i klassen, det va en diskussions lektion, om Tyskland eller något. I alla fall jag har aldrig träffat en människa med mindre kunskaper i historia och georafi som ändå har så himla starka åsikter om något hon inte vet någonting om. haha :P
Journalism va rättså kul med :) Austin och Olivia är så himla roliga haha. Olive gick över till Austins bord för att hämta överstrukningspennor och Austin säger We don't serve your kind here (hon är svart) och Olive kvick som alltid svarar Well atleast my people still have land. (Austin är indian) haha
Efter skolan så har jag bara gymmat ett tag och satt mej ner för att glo på Seinfeld o dricker juice :)
oooh och när jag kom hem från skolan så låg det Singoalla, Marie-kex och Lingon sylt på min säng :D Ron hade hittat det i den internationella avdelningen på Cub's.
Nu ska jag se färdigt på detta avsnittet och dricka min juice sen blire duschen :D

Oooh och jag hittade en jättego blogg på aftonbladet.
http://blogg.aftonbladet.se/lalife det är Malin Åkermans syster som bloggar om sitt liv i Hollywood!

Q: Say something funny! Come on! Say it!
M: Be funny, say something funny!
Q: Make me laugh. Do it! Do it!
O: Stop yelling at me!! I'll tell my mom!

Ledarskap

Mandag och sondag var minst sagt supertrakiga. Inget YFU-mote och sen blev det inget Minneapolis heller :(

Nu sitter jag i Leadership och har lite problem. Vi ska gora en presentation om en sak vi ar bra pa. Typ en How-To grej.. Och jag har ingen aning om vad jag ska gora!! :(
Hjalp?

Lördag

När vi vaknade häll alla på med att göra sig i ordning för att dra till det gamla huset för att städa och så men jag och Quinn stannade hemmhela dagen och kanske tog Alex dator utan att fråga och tittade på Youtube videos hela dagen. Hittade en del som va hur roliga som helst :D
Sen gick vi ut med hundarna på promenad. Jag älskar Quinns hundar!
James kom hem vid sju tiden och så började han laga Jambalaya som va delicious! Marcy hämtade mej vid halv tio och då blev det hem och Saturday Night Live med Meghan Fox. Inte bara va det ett gammalt avsnitt men det va också asdåligt. Hon har verkligen bara ett mode.

Okej så jag kan inte få det här med embedded att funka så jag länkar bara till det.
http://www.youtube.com/watch?v=lXiP76cOego
Det är asroligt i alla fall!


Fredag

Hej alla! Sorry att jag inte har uppdaterat så bra den här helgen.
Fredag i skolan tittade och läste vi Harry Potter and the Sorcerer's stone. Inte särskilt kul kul men vit ett drog vi till the YMCA för att kolla på de som hade art som O-term för de byggde båtar under veckan som de skulle racea med i bassängen där. De tävlade om vem som fick den bästa tiden coh de va fyra lag. Ouinn, Alyssa och Alex kom trea och Nick och Logan vann! De andra vet jag inte av de heter haha. Askul att stå och heja på!
Efter skolan åkte jag hem till Quinnie och vi hade hur kul som helst! På kvällen drog hennes föräldrar ut på dejt på det var bara vi fyra kvar hemma men Vlad och Alex höll sig inne i sina rum. Så vi tvingade ut dem med våld och höga röster haha. Vi möttes av många franska och ryska svordomar haha. Sen på kvällen såg hela familjen på Ghosts of Girlfriends Past som inte va särskilt bra.

Q: So all these people were killed of the black plague?

J: Yeah lock up your daughters the black plague is coming into town!

M: I don't get it.

J: I'm the black plague.

Q: Aaaah I get it, because you're black.


Fredag :)

Idag är det fredag och sista dagen på O-term :(
Kommer bli så himlans jobbigt att gå tillbaka till vanlig tråkig skola igen. Fast vi är lediga på Måndag och det är ju alltid något :) På Måndag ska jag till Minneapolis för dagen med Quinns familj :D Kommer bli så himlans kul!
Och idag efter skolan ska jag med Quinn hem och så stannar jag över där ikväll :D
Nu sitter jag o plattar håret. Kom verkligen upp i tid idag :)

Torsdag!

Idag i skolan så läste vi och såg på The Devil's Arithmatic!!! Den handlar om Hannah en judisk tjej i nutida New York som inte bryr sig alls om sin religion och orkar inte höra på när släkten snackar om Förintelsen och deras tid i arbetslägrena. Under Sedern så öppnar hon dörren för nån profet vilket är traditin och på andra sidan dörren fanns en ny värld i 1942s Poland mitt i Nazist rörelsen, och hon blir satt på ett tåg på väg till ett arbetsläger.
Skiiiitbra bok, vi läste hela idag faktiskt! Filmen va med Kirsten Dunst, bra film - väldigt amerikaniserad. Amerikanarna är inte så hajj på det här med realistiska Nazist filmer eller det tyska språket.. Haha

Efter skolan så körde Robyn mej hem och jag va ensam hemma i några timmar för Ron och Marcy va på en vaka. Så jag satte mej och tittade på min favoritkanal ID vilket är typ bara Kriminal Program. Jag somnade tag och så vaknade jag av att Marcy ringde och sa att hon va utanför och att vi skulle ut o käka. Jag sprang ner och vi körde över till Hog's Breath, en sportbar närma oss och så åt vi kvällsmat ;)
Sen blev det hem och Rat Race gick på TV... Awesome?
Och nu ska jag sova men först måste jag se färdigt på Footloose. Bra film faktiskt :)

Dagens goda gärning

Idag började lite dåligt. Först försov jag mej ordentligt så jag fick slänga på mej lite kläder och smink och hälla i mej frukost sen bar det av till skolan. På väg till skolan så körde vi bakom en sån här bil.. Jag vet inte vad de heter så jag lägger in en bild


Typ en sån bil men utan en sån grej bak på flaket som hindrar allting från att ramla ut du vet. Den som det står CHEVROLET på eller whatever.. Aja den ahde ingen sån stopp men så satt det en schäfer bak på flaket. Helt lös. Och där ramlade han runt på flaket där han kunde ramla av närsom. Han som körde tog en avfart in till en parkering så jag tvingade Marcy att köra in där. Så han steg ut ur bilen och det gjorde jag med och så skällde jag ut honom efter noter! Måste säga att jag är stolt över mej själv! Så efter den arge svenskan skrikit lite granna på hillbillien så va dags att vi skulle köra till skolan annars skulle jag vara redigt sen och när vi körde iväg så släppte han in hunden i bilen :)
Duktigt jobbat Miranda :)

Tittar på Footloose! Fy fasen sikken bra film!!


Scrapp

Nu ska jag sätta mej och scrappa ett tag och titta på 3rd Rock From The Sun!
Håller på med ett litet hemligt projekt tihi tihi :D
Sen borde jag väl verkligen städa mitt rum litegranna. Att inte ha en byrå tenderar att göra rummet stökigt mtcket snabbare än vanligt :P


Nytt Paket Från Mamma!!!!

Efter skolan körde Ron mej till Posten och så plockade vi upp mitt paket från mamma!!!!
BÄSTA PAKETET EVER! haha
Självklart hade mamma valt en kartong enkel till hands som kanske inte va av den bästa kvalitet, haha, så när vi hämtade upp den så va hela hörnet öppet på ett ställe!
Tacka herren så hade ingenting ramlat ut!! Ush då hade jag dött!!!



till efterrätt bjöd jag på Ballerina-kex och som ett tecken från ovan så tar jag upp ett kex och mitt i nougatet (bilden ovan) så visade Jesus sig i mitt kex! Eller i alla fall en smilie.....


Skolan idag!

Idag såg vi Lord of the Rings: Return of the King och gick igenom boken. Lite sådär halvtråkigt.
Det är inte rikitgt min grej att analysera den typen av böcker och filmer. Men diskutionen om Where The Wild Things Are var superrolig! Rektorn kom in med för att lyssna på oss och få lite tips på om hon kan ta med sina barn-barn på filmen. Men även om idag inte va så roligt så är det ändå femtio ggr roligare än de vanliga skoldagarna!!! Jag hoppas verkligen att jag inte behöver ha mina tråkiga lektioner längre!



Min biljett från Where the Wild Things Are!!! <3

Tihi tack snälla faster Misan för att hon visade hur man lägger upp bilder!!! Tack tack!


Snart Skola

Ush jag gick upp så himlans tidigt idag :( Kunde inte sova längre och det va dags att duscha. Nu är det snart dags för mej att dra till skolan. Idag blir en intressant dag först ser vi färdigt The Outsiders extra material sen diskution om  Where the Wild Things Are och sen ska vi börja på Sagan om ringen - Konungens Återkomst. Kommer minst sagt bli intressant.
Efter skolan så ska vi åka till posten och så ska jag äntligen få mitt högt efterlängtade paket!!!

Nagel problem

Nu har jag fixat mina naglar som övernatten bestämde sig för att bli gröngula. Super äckligt! Jag gick till en salong och skaffade fina fina naglar och då ska de väl fasiken inte bli gula av ingen anledning.
Snart ska jag läsa ur min nya bok The Outsiders, sen ska jag se om jag kan se filmen igen. Jag älskar den :)

Angels & Airwaves - Lifeline

Where the Wild Things are

Vi såg Where the Wild Things Are idag på bio med o-term. Jag älskade den! Så orginell, kommer säkert bli en klassiker. Den lilla pojken kommer att bli så känd!
Men jag tycker att även om boken va en barnbok så tycker jag verkligen inte filmen en barnfilm! Det satt en pojke i sätet framför mej men han satt i sin pappas knä hela tiden och har var jätterädd! Jag tror att karaktärerna är för komplexa och att barn inte förstår varför "monstrerna" va som de va och ändrade sitt humör så snabbt. Jag menar jag hade problem med att förstå varför Carol t.ex. gjorde som han gjorde och jag är 17 haha.

Jag är så deppig över att jag inte fick mitt paket idag, men jag får väl vänta på tills imorgon då bilen inte redan står i garaget. Hade så gärna velat ha ett Ballerin-kex just nu


I used to have a scene with him..

Nu är man vaken, duschad, mejkad och håret är iordning och om tio minuter drar vi till skolan :)
Väldigt trevligt att bo såhär närma skolan. Man vet ju inte hur det blir sen när jag flyttat :P
Idag blir superroligt med bio, böcker och diskutioner.
Ooooh One Tree Hill va helt otroligt, denna säsongen är så mycket bättre än de senaste. Haha det känns så coolt att bara kunna sätta sig vid tvn och se det senaste avsnittet istället för att se det ett par månader senare eller hitta nått sätt att se det på internet :P
Nu är det dags för mej att borsta tänderna

Jag hoppas mitt paket från mamma väntar när jag kommer hem så att jag kan skika iväg mitt paket med mina roligheter :)


Dire Straits - Romeo and Juliet

Paket från mamma!

Nu fick jag äntligen ett paket från mamma! Tyvärr inte paketet som hon skickade först utan det andra med legginsen från Zebra. Skitsnygga mamma tack så mycket!
Ush men jag vill jättegärna ha det andra paketet med choklad o kakor!!!!
Jag hade på mej mina nya skor och min underbara jacka idag. Fy faen va bra jag är på att shoppa! haha ;)
Ikväll va vi på kinaresturang. Jag gillar inte amerikansk kina mat. Nej fy ge mej Blue Thai eller nått haha :P
Sen kom vi hem och såg på tv. Två och en halv Män va asaroligt och det va Big Bang med! Typ en av de bästa avsnitten på länge! Nu blir det Gossip Girl och One Tree Hill sen sängen.
Måste ju va en massa utvilad för Where the Wild Things Are!!!!!

The Outsiders!

Nu är jag hemma från skolan :)
Idag va jättekul, även om vi inte såg Where The Wild Things Are :( Tydligen så hade jag fel med vilken dag vi skulle se den, det va tydligen imorgon det va. Idag såg vi Eragon och The Outsiders och så diskuterade vi böckerna och skillnaderna mellan böckerna och filmerna. Jag älskar The Outsiders, är det inte fantastiskt hur många skådespelare som blev stjärnor genom den filmen?!
Idag är måndag och i detta huset betyder det TVkväll :) Det är How I Met Your Mother, Två och en Halv Män, Accidentaly on Purpose sen avslutas det med The Big Bang Theory! Sen går jag in i mitt rum och tittar på Gossip Girl och One Tree Hill på CWs hemsida :D Världens bästa tvkväll. Jag är så glad att jag inte har någon läxa!!
Är det lite ledsamt att jag blir så glad över tv?

Nu ska jag gå ner och kolla posten. Här i USA vet man aldrig när posten kan komma, ni förstår fönstret är emellan 7.30 och 17.30...

Pussokram! <3


natti natti

Okej så jag fattade inte hus jag lägger upp bilder än så jag ska kolla runt lite sen lägger jag upp lite bilder :P
Men nu ska jag gå och lägga mej ;) det är ju skola imon :)
och imorgon är O-term och då blir det bio :D Ska gå och se Where the Wild Things Are I'm so excited!!

Hemma igen!

Nu är jag hemma från shoppingen! Jag har haft det så himlans kul och jag köpte jätte många fina grejer!
Nu ska jag fota mina grejer, sen städa mitt rum och så sen lägger jag upp bilderna for viewing ;)

Ush jag är supermätt!! På g hem så åkte vi inom Subway mitt favorit ställe här i Amerikatt!
Nu måste jag börja städa annars blir jag aldrig färdig :P

Saknar er där hemma!!


Söndag!

Idag har jag duschat, ätit frukost, sett på Step up 2 the Streets (love that movie) och nu sitter jag och tittar på One Tree Hill och gör mig iordning för min shoppingdag :D Idag ska jag dra mitt strå till stacken i kampen i att förbättra USAs ekonomi :) kram!

Glee!

Just nu har jag ett litet Glee-marathon med mig själv och pratar med Tilda fortfarande!
Jag måste säga att jag är väldigt het i mina mjukiskläder och ansiktsmask och mitt hår är otroligt vackert i flätor ;)

Alla i i Svealand som inte har sett Glee gör vad som helst för att ändra det! Världens bästa TVprogram! <3
Imorgon blir det shopping på schemat! Behöver jacka, skor och mjukisar :) Hade också tänkt o se om jag kunde hitta lite trevligheter att skicka hem till Sverige! 

<3


slappedag

Inget paket till Miranda idag, ingen shopping idag. Det blir en väldigt död dag idag.
Jag ska nog bara fortsätta prata med Tilda lilla på skype och sen dra ner till gymmet ett tag.
Ikväll tror jag att jag drar hem till Quinnie!!
Kommer bli så kul! Fast vi får se om Alyssa fick gå på konserten eller inte. Om hon inte fick så åker jag hem till Quinn och så blir det girls night!

kram kram!

designen!

Denna fantasstiska designen har min kära kusin Denise gjort!
hur snyggt som helst tycker jag!

Nu ska jag gå ner och kolla om mammas paket har kommit än. ush jag har noll tålamod kan inte vänta så här länge på choklad!


Where the Wild Things are

Hej hej.
Kom precis hem från skolan. I det stora hela så va de en tråkig dag men British Lit va superskoj! Vi hade poesi cirkel och alla läste upp dikter och när de läst färdigt så fick de snaps :P (man knäpper med fingrarna**)* väldigt udda men hur kul som helst.
Nästa vecka är O-term! Äntligen! Mitt ämne är Books vs Boxoffice. Detta betyder att för en hel vecka istället för en vanlig skoldag så ska vi diskutera skillnaderna mellan boken och filmen gjord av den. Kommer va så jädra roligt!
Och på måndag ska vi dra på bio o se Where the Wild Things Are!!!!!
Nu ska jag äta :)
Kramkram!

Leadership

Nu sitter jag i leadership class och mr Pollock gar runt hela klassrummet och berattar for oss vad som ar fel med vara resumeer. Tydligen kan man inte oversatta Praktisera med practiced.. who knew?

Idag ar fredagsschema vilket ar att alla lektioner ar kortare och i slutet sa har vi seminarier. Jag tar scrapbooking da. Men nu har de tagit bort det och sa ska vi leka lekar med de besokande eleverna som vill byta skola hit istallet. Min nasta lektion ar Study Hall :)

Uppdatering!

Hej!
Nu har jag varit här i två månader och en vecka exakt, det har varit de mest intensiva månaderna i mitt liv men nu har allting lugnat neer sig så jag kände att det va dags att skaffa en blogg. Den första månaden va lätt den jobbigaste månaden jag varit med om, men jag fick flytta och då blev allting mycket mycket bättre. Nu bor jag med min Area Rep Marcy och hennes man Ron temporärti staden Little Canada som är en förort till teh Twin Cities. Jag är en senior och går på AFSA High School.
Okej så det va bara en liten snabbis för nu måste jag göra min British Lit läxa sen är det dags för gymmet!
kram!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0